26/05/2024

Νίκος Κακαρέλης: Ασημένιος στο Πανευρωπαϊκό Masters

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters συμμετείχε ο προπονητής του Fight Club Kakarelis, Κακαρέλης Νίκος στην κατηγορία των -68 κιλών.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters συμμετείχε ο προπονητής του Fight Club Kakarelis, Κακαρέλης Νίκος στην κατηγορία των -68 κιλών. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο προπονητής του συλλόγου μετά από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2017 στα +80, έβαλε στη συλλογή του άλλη μια μεγάλη διάκριση, το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων.

Ο προπονητής, Κακαρέλης Νίκος ήταν ο μοναδικός προπονητής από την Ελλάδα που συμμετείχε σε άλλο ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Κακαρέλης μετά από τη μεγάλη επιτυχία του δήλωσε:  «Αλλη μια μεγάλη διοργάνωση έφτασε στο τέλος της για εμένα. Μια προσπάθεια δύσκολη αφού αναγκάστηκα να χάσω αρκετά κιλά το τελευταίο διάστημα. Μετά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους κατάφερα να φτάσω στη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σε έναν ημιτελικό και τελικό με αθλητές ενεργούς απέναντι μου. Το αποτέλεσμα ήταν να παλέψω όσο μπορώ και να χάσω στο τέλος από δυνάμεις ενώ ήμουν μπροστά στο σκορ. Ο λόγος που παίζω ακόμη δεν είναι για να αποδείξω κάτι παρά να δείξω τον δρόμο στους μαθητές μου να μην τα παρατάνε ποτέ.

Στα δύσκολα θα με έχουν εκεί και θα τους δείχνω ότι με την υπομονή και την επιμονή όλα γίνονται όταν δουλεύεις σαν οικογένεια. Και μόνο που έβλεπα την ώρα του αγώνα όλο αυτό τον κόσμο να με κοιτάζει έπαιρνα κι άλλο κουράγιο για να προσπαθήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ήταν κοντά μου εδώ και με τις συμβουλές της πήραμε μαζί αυτό το μετάλλιο, την αδελφή μου Ζωή Κακαρέλη.

Από μικρό παιδί πάντα είναι κοντά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με ανέχτηκε τον τελευταίο καιρό με τις ιδιοτροπίες μου από τη δίαιτα και την κούραση και πάντα μου έδινε κουράγιο να προσπαθήσω. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν και να σε στηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου που με βοηθούσαν στην προπόνηση και με ενθάρρυναν να συνεχίσω. Ειδικά αυτούς που περάσαμε τις τελευταίες μέρες στους αγώνες μαζί. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Seven Hellas και την Sports Mass Νίκος Πάνος και Μίλτος Πάνος για τις χορηγίες με τον καλύτερο εξοπλισμό και συμπληρώματα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και υπόσχομαι του χρόνου να τα πάω ακόμα καλύτερα. Το μετάλλιο θα το αφιερώσω στις κόρες μου, τη γυναίκα μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου που το περίμεναν πολύ».