26/05/2024

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Ι. Θεοφάνους/Α. Πρίφτη στο Ηράκλειο της Κρήτης

Mε επιτυχία το σεμινάριο

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία των σεμιναρίων μαχητικών αθλημάτων στην Κρήτη, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωση ο Γ. Κουμιώτης και το Fight Arena Gym με εισηγητές τον Ιωάννη Θεοφάνους και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ1-Japan, Αντωνία Πρίφτη. Αναλυτικά:

«Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο μπάσκετ Λίντο Ε.Α.Κ.Η. του Ηρακλείου Κρήτης, με συμμετοχές από τους περισσότερους συλλόγους της μεγαλόνησου και ένα 3ωρο πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Ιωάννης Θεοφάνους και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονητικές μεθόδους που κάνουν το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team, να ξεχωρίζουν σταθερά στον χώρο μας από το 2000, σκιαμαχίες/footwork/τακτική-στρατηγική/τεχνικές και αυτοματισμούς, ασκήσεις δεξιοτήτων, conditioning και sparring με την Αντωνία Πρίφτη.
Στο τέλος του σεμιναρίου, δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις σχετικά με όσα διδάχθηκαν.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και συγχαίρουμε τον διοργανωτή Γ. Κουμιώτη για τη διοργάνωση αυτού του εξαιρετικά επιτυχημένου σεμιναρίου.

Διοργανωτής και εισηγητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα νέο σεμινάριο, εξειδικευμένο για προπονητές, σε μερικούς μήνες».