Στο διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας King Purros στην πόλη των Ιωαννίνων συμμετείχε ο Ηρακλής Αγρινίου το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου με πέντε αθλητές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το international Boxing cup διοργανώθηκε από τον Άτρωτο Ιωαννίνων του Στέφανου Αποστολάκη και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας πυγμαχίας.
Εκεί οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησαν τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιά.
Χρυσό μετάλλιο ο Τσιμπιδακης Παναγιώτης στα 67 κιλά στους εφήβους.
Χρυσό μετάλλιο ο Κουβαράς Χρήστος στα 60 κιλά στους εφήβους .
Χρυσό μετάλλιο ο Γιγκλας Άγγελος στα 75 κιλά στους άνδρες.
Ασημένιο μετάλλιο για τον Κυριλης Ευθύμιος στα 63 κιλά στους εφήβους.
Ο πέμπτος αθλητής Γιγκλας Παύλος αγωνιστικε στα sparing της ίδιας διοργάνωσης .
Ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γεώργιος αρκετά ευχαριστημένος από της απόδοσης των αθλητών του στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Επίσης ο Γιώργος Καψιμαλης χαρακτήρισε ένα πολύ δυνατό τεστ τη συγκεκριμένη διοργάνωση για κάποιους από τους αθλητές που συμμετείχαν λόγω του επικείμενου πανελληνίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας εφήβων νεανίδων που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα 5 -10 Φεβρουαρίου στην Μάνδρα Αττικής όπου ο Ηρακλής Αγρινίου θα συμμετάσχει με έξη ας αθλητές -τριες και συγκεκριμένα τους Τσιμπιδακης Παναγιώτης Κουβαράς Χρήστος Κυριλης Ευθύμιος Καψιμαλη Δήμητρα Κωστάκη Φαίη και Μαρίνο Κωνσταντίνος.”