Η ομάδα Mineos Team – Μαχητές Δράμας σημείωσε εντυπωσιακή παρουσία στο μεγάλο event μαχητικών αθλημάτων Adrenaline Explosion, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου στο κλειστό της ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη.
Σε μια βραδιά γεμάτη ένταση και υψηλό ανταγωνισμό, οι δύο αθλητές του συλλόγου, Γιάννης Φωτίκας και Χαράλαμπος Φουλίδης, κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας ότι η Δράμα έχει ενεργή και αξιόλογη παρουσία στον χώρο των μαχητικών σπορ.
Ο Φωτίκας συμμετείχε σε έναν ισορροπημένο και τακτικά απαιτητικό αγώνα, όπου κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία, δείχνοντας ψυχραιμία και ωριμότητα. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις με τεχνική συνέπεια και συγκέντρωση, στοιχεία που τον ανέδειξαν νικητή απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.
Αντιθέτως, ο Φουλίδης επέλεξε έναν πιο εκρηκτικό δρόμο προς τη νίκη. Με ένα δυναμικό ξεκίνημα, πέτυχε νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, επιβεβαιώνοντας τόσο τη φυσική του κατάσταση όσο και τη μαχητική του αποφασιστικότητα. Η παρουσία του στο ρινγκ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.
Η επιτυχία των δύο αθλητών πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στους προπονητές της ομάδας, Θεόδωρο και Κωνσταντίνο Μηναίο, οι οποίοι με σταθερή καθοδήγηση και σκληρή προετοιμασία, ενισχύουν διαρκώς την αγωνιστική ταυτότητα της Mineos Team. Η συνέπειά τους στην προπόνηση, η προσήλωση στη λεπτομέρεια και η πειθαρχία έχουν καταστήσει την ομάδα μια από τις πιο υπολογίσιμες της επαρχίας.
Η διοργάνωση Adrenaline Explosion, με την επιμέλεια του Sargis Petrosyan, απέσπασε θετικά σχόλια για την αρτιότητα και την ποιότητα της διεξαγωγής της. Με αγώνες υψηλού επιπέδου και αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία προβολής του αθλήματος και των ανερχόμενων ταλέντων του.
Οι «Μαχητές Δράμας» απέδειξαν ότι ο αθλητισμός στην περιφέρεια μπορεί όχι μόνο να παράγει αξιόλογους αθλητές αλλά και να διαμορφώσει αγωνιστές με ήθος, στρατηγική και πάθος. Η πορεία τους συνεχίζεται με πίστη στις δυνατότητές τους και το βλέμμα στραμμένο σε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις.

