25/07/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Χρυσό μετάλλιο για Βλάχο-Τριανταφυλλάκη

Επιτυχία για την ανερχόμενη αθλήτρια

Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo η αθλήτρια του Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας Βλάχου-Τριανταφυλλακη Αναστασία και πρόκριση στην εθνική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo συμμετείχε ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο όπου με 4 αθλητές όπου κατάφερε να κερδίσει σε μια πολύ δυνατή κατηγορία το χρυσό μετάλλιο με την Βλάχου Αναστασία στα +68 κιλά Νεανίδων.

Η αθλήτρια του συλλόγου μετά από τέσσερις νίκες κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή και να πάρει μια ακόμη μεγάλη πρόκριση μετά την κατάκτηση μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλογών όπου της έδωσαν την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και το Grand Prix.

Μετά την σωστή καθοδήγηση με τον προπονητή της για έβδομη συνεχόμενη διοργάνωση μέσα στην χρονιά φέρνει άλλη μια κορυφαία διάκριση.
Εξαιρετικές εμφανίσεις είχαν και οι αθλητες Μπετσικας Μιχάλης όπου μετά από 3 αγώνες και με τραυματισμό στο πόδι ηττήθηκε μετά από καθαρά λάθη του διαιτητή σε ένα οριακό παιχνίδι.

Ο αθλητής του συλλόγου ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου .Στον 2ο αγώνα πέτυχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Εξαιρετική εμφάνιση και για τις δύο αθλήτριες Γεωργιτση Σπυριδούλα όπου ηττήθηκε μετά από ισοπαλία σε όλους τους γύρους αν και τραυματισμενη. Εξίσου καλή εμφάνιση και για την αθλήτρια του συλλόγου Σταματη Μαρία όπου ηττήθηκε στον 1ο αγώνα παίζοντας πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ δυνατή αθλήτρια.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για τις εξαιρετικές που κατέκτησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».