26/05/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Κατέκτησε 39 μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing

Διακρίσεις και επιτυχίες για τον σύλλογο

Σάρωσε τα μετάλλια και έκλεισε μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά στα μαχητικά αθλήματα για τον Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο όπου κατάφερε να κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια από όλους τους επαρχιακούς συλλόγους με 10 χρυσά-16 ασημένια και 13 χάλκινα μετάλλια αποδεικνύοντας ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος του νομού μας και ένας από τους κορυφαίους της Ελλάδας, με παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές.

Οι αθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο και μέσα από την σωστή δουλειά ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα. Οι αθλητές ήταν πιο βελτιωμένοι και για μια ακόμη χρονιά κατάφεραν να έχουν σε όλες τις ηλικίες αθλητές στην εθνική ομάδα για τα παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε: 39 μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick Boxing Α κατηγορίας. 10 χρυσά,16 ασημένια, 13 χάλκινα.

Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο μας που αποτελείται από μια μεγάλη αθλητική οικογένεια με άψογους συνεργάτες. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική προσπάθεια που πραγματοποίησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick Boxing στα στιλ του Ring k1 LK FC αλλά και στο ταταμι LC KL .

Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό για εμένα είναι η μεγαλύτερη νίκη . 39 πανελλήνιοι πρωταθλητές είναι μια εκπληκτική παρουσία του κορυφαίου επαρχιακού συλλόγου στα μαχητικά αθλήματα με πολλούς αθλητές στις εθνικές ομάδες. Είχαμε πει πως κάθε χρόνο θα βάζουμε πιο ψηλά τον πήχη . Το προσπαθήσαμε Και το καταφέραμε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις οικογένειες των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας αλλά και στους συνεργάτες μου Mίλτος Πάνος, Nίκος Πάνος, Γιώργος Παρουσης, Σταμέλος Γιώργος, Χρήστος Πιλάτος, Κακαρέλη Ζωή.  Μια ομάδα που μας έφερε στην κορυφή της επαρχίας σε ένα πολύ απαιτητικό άθλημα. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. ΑΣ Θησέας. Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια. Ένα μεγάλο μπράβο και στην Ομοσπονδία μας για την διοργάνωση. Καλές γιορτές σε όλους».