26/05/2024

Α.Σ Αστραπή: «Χρυσός» ο Παναγόπουλος

Χρυσό στο πανευρωπαϊκό Παμπαίδων ο Απόστολος Παναγόπουλος στο Σιγκελφιντεν της Γερμανίας, ο μοναδικός αθλητής από την Πάτρα ο οποίος είδε την πρόκριση για τη συμμετοχή του σε αυτό το πρωτάθλημα λόγω της περσινής του διάκρισης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε πέρσι στο πανευρωπαϊκό σειρά έχει το χρυσό, το οποίο κατακτήθηκε μετά τέσσερις δύσκολους αγώνες. Ο Απόστολος ακολούθησε τη στρατηγική των δασκάλων του Κωνσταντίνου Αντωνακοπουλου και Χρήστου Αντωνακοπουλου κερδίζοντας τα πρώτα τρία παιχνίδια με αρκετούς πόντους διαφορά και στον τελικό κερδίζοντας το ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο κάνοντας μεγάλη ανατροπή.

Άλλη μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τον Α.Σ. Αστραπή, μια διάκριση που κάνει περήφανη τη πόλη μας, τους προπονητές, τον σύλλογο αλλά και τους γονείς του. Ο Απόστολος παρά το νεαρό της ηλικίας του (12 ετών) έχει ήδη στο ιστορικό του πάνω από 60 επίσημους αγώνες με τεράστιο ποσοστό επιτυχιών και θέσεων στα μετάλλια σε όλα τα τουρνουά στα οποία συμμετέχει. Συγχαρητήρια Αποστόλη και εις ανώτερα».