07/07/2022

Άθλος Κιλκίς: Με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών

Με επιτυχία οι εξετάσεις στον σύλλογο από το Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 13/02/2022 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας. 

Τις εξετάσεις τίμησε με την παρουσία της και παραβρέθηκε ως εξεταστής η Άννα Παπαϊωάννου Γεν. Γραμματέας της ΕΤΑΒΕ. 

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και η γνώση της ανάλογης ύλης. Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ζώνη που επιδιώκουν να παραλάβουν. Υλη που αποτελείται από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Οι  φίλοι και συγγενείς των αθλητών του σωματείου παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα κλέβοντας βέβαια την παράσταση οι μικροί  αθλητές με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι τα 6 χρόνια  με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.

Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές –ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Στόχος είναι το καλύτερο με πολύ δουλειά γνώση και ποιότητα δήλωσαν οι προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και Βοηθός Προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο τα παιδιά.

Ευχαρίστησε τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών και μικρών εδεσμάτων στους αθλητές».