26/05/2024

Άθλος Κιλκίς: Με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών

Mε επιτυχία οι εξετάσεις

Στις 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Εγχρώμων ζωνών από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς που ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ) ,Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικμποξινγκ (ΠΟΚ) και είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. .στο Μητρωο :  ΦΣ93. Αναλυτικά:

«Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18.00 η ώρα στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43 με την προσέλευση συγγενών και φίλων των μικρών αθλητών να γεμίζουν τις εγκαταστάσεις. Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξετάστηκαν σε σύνολο κινήσεων (poumse) , τεχνικές αυτοάμυνας , στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου ο κόσμος και συγγενείς ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα . Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν πολύ καλό άλλα την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές στις θραύσεις των σανίδων .

Μέτα το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η απονομή των ανάλογων διπλωμάτων και ζωνών ανά αθλητή στο ανάλογο άθλημα και έκλεισε η εκδήλωση με μικρή γιορτή και τις ανάλογες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες της Ομοσπονδίας . Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας .Ο Προέδρος του Συλλόγου  Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοση όλων των αθλητών και έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και βοήθεια τους».