03/03/2024

Άθλος Κιλκίς: Εξετάσεις ζωνών σε Ταεκβοντο και Kickboxing

O Άθλος Κιλκίς διεξήγαγε εξετάσεις ζωνών

Εξετάσεις ζωνών στον Άθλο Κιλκίς για τα αθλήματα Ταεκβοντο και Kickboxing. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή στις 2/02/2024 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43. Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο..

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη που επιδιώκουν να παραλάβουν. Υλη που αποτελείται από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

H συμμετοχή φίλων και συγγενών των αθλητών του σωματείου ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα κλέβοντας πάντα την παράσταση οι μικροί μας αθλητές με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι 6 χρόνια και πάνω με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.

Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές –ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Στόχος είναι το καλύτερο με πολύ δουλειά γνώση και ποιότητα δήλωσαν οι προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και Βοηθός Προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο τα παιδιά.

Ευχαρίστησε τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών και μικρών εδεσμάτων στους αθλητές».