26/05/2024

Συνεργασία Fightsports.gr-Disoma² Clothing

Με ιδιαίτερη χαρά το Fightsports.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία ένδυσης Disoma² Clothing! Η συγκεκριμένη εταιρία πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, αποκομίζοντας ήδη τα θετικότερα των σχολίων. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, απ’αυτή την προσπάθεια να λείπει και το κορυφαίο πόρταλ μαχητικών τεχνών στην Ελλάδα. To Fightsports.gr και η Disoma² Clothing λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν… casual μορφή στην μαχητική καθημερινότητά σας. Τα ρούχα της Disoma² Clothing μπορείτε να τα δείτε και να τα προμηθευτείτε από το e-shop του Fightsports.gr!

Αυτή είναι η Disoma² Clothing…
Σας παρουσιάζουμε κάτι καινούργιο στο χώρo της ένδυσης που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα ,Disoma² Clothing….μια επιχείρηση ελληνικής παραγωγής και προέλευσης με έδρα την Αθήνα.
Η Disoma² Clothing γεννήθηκε πριν λίγους μήνες από την αγάπη μιας 5 μελούς ομάδας συνεργατών που λατρεύουν το χώρο της ένδυσης και έχουν να προσφέρουν πολλά λόγω της ενασχόλησής, τους με τον τομέα της μόδας.
Η Disoma² Clothing απευθύνεται κυρίως σε νέους με ανήσυχο πνεύμα που θέλουν να ξεχωρίζουν και να διαφέρουν σε κάθε τους εμφάνιση.
Λόγω τον δεκάδων διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σχεδίων που η Disoma² Clothing προσφέρει στο αγοραστικό κοινό της, δημιουργεί, δουλεύει και εξελίσσεται πάντα σε προσιτές τιμές, για να κατακτήσει την κορυφή των προτιμήσεων. Αν όλα αυτά ήταν η δυναμική αρχή…τότε η συνέχεια θα είναι συναρπαστική!!!