24/04/2024

Α.Σ.Τ.Κ.Ν.Ευρυτανίας: Ξεχώρισαν οι μαχητές του Ζαρμακούπη

Ξεχώρισαν οι μαχητές του Ζαρμακούπη

Συνεχίζοντας το σερι του συλλόγου οι αθλητές του ΤΚΝ Ευρυτανίας(Zarmakoupis Elite Team) πρωταγωνίστησαν στο παγκόσμιο κύπελλο της Κωνσταντινούπολης στο πιο πολυπληθές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα με 3549 αθλητές από 78 συλλόγους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«OI ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ   ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ KAI ΔΕΥΤΕΡΗ  ΘΕΣΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RANKING ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΑΚΑ!

ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ  ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 

 ΟΙ ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ  ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ  ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΕΤΣΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 21 ΑΠΟ 78 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 ΑΠΟ 42 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 12 ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ Δ.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ :

ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ 

3Η ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -50KG ΚL

ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

2Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG LC

3Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG KL

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

1Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG KL

1Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG LC

ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

3Η ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -60KG LC

2Η ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -60KG LC

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

2Η ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -55KG LC».