29/03/2024

Το EXTRA ROUND σχολιάζει το ΖαμπίδηςVsΜπιτάκος!

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Προσωπικά αγαπητοί αναγνώστες του fightsports.gr είμαι λάτρης της αμερικανικής πυγμαχίας, όχι μόνο διότι οι συγκεκριμένοι κάστα ανθρώπων είναι ένα κλικ πιο πάνω από εμάς, αλλά πολύ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο στήνεται και… δουλεύει αποκλειστικά και μόνο ένα παιχνίδι.

Βλέποντας το Saul «Canelo» Alvarez Vs Floyd Mayweather… ένιωσα ηδονή, αντιλαμβανόμενος πως οι promoters εκεί κατάφεραν να κάνουν το Νο10 της κατάταξης να φαίνεται ως ο απόλυτος άρχοντας της κατηγορίας και μάλιστα να διεκδικεί στα ίσα τη «μοναρχία» του Mayweather.

Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο γουστάρω να δω το παιχνίδι Μιχάλης Ζαμπίδης Vs Σταμάτης Μπιτάκος, δηλαδή το δικό μας «The One»… Όσοι μιλούν για διαφορά επιπέδου και κατατάσσουν τον Ζαμπίδη, δίκαια, ψηλότερα απ’όλους στην Ελλάδα χρειάζονται επειγόντως μαθήματα μάρκετινγκ.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής fighter μετά τον Iron Mike, μα φυσικά ο Stam The Showman και μία μάχη μεταξύ τους εντός της χώρας μας θα προκαλέσει πανικό και διάθεση για νέες ιδέες.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός έχει 40 πρωταθλήματα την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός το… παλεύει με Βέροια και ΟΦΗ. Στη μεταξύ τους κόντρα, τουλάχιστον στην Αθήνα δεν… κουνιέται φύλλο. 

Y.Γ. Είναι πολλά τα λεφτά Μιχάλη…

Πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς…

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ. 

Η κίνηση της Γωγώς Μπιτάκου να προσφέρει τα λεφτά δημοσίως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κίνηση- ματ… Τα 100.000 ευρώ που προσφέρει «στερεύουν» τα επιχειρήματα του Μιχάλη Ζαμπίδη που δεν έχει πλέον την παραμικρή δικαιολογία να μην παίξει με τον Σταμάτη Μπιτάκο.

Φυσικά αυτό που επικαλείται για τα επίπεδα δεν είναι μακριά από την αλήθεια, αλλά όταν είσαι μαχητής και μάλιστα επαγγελματίας και σου προσφέρεται αυτό το ποσό, δεν μπορείς να αρνηθείς.

Χρήματα τα οποία δεν μπορείς να βρεις πουθενά και σε καμία άλλη διοργάνωση στην δύση της καριέρας σου… Φυσικά η Μπιτάκου γνωρίζει πως ένα τέτοιο ματς, θα της φέρει και τα ανάλογα έσοδα, διότι μέχρι και ο αδαείς, αυτός που δεν γνωρίζει τι σημαίνει γάντι, γνωρίζει τον Ζαμπίδη και τον Μπιτάκο. Θα πληρώσει εισιτήριο να τους δει και δεν θα τον νοιάζουν ούτε τα επίπεδα, ούτε τίποτα.

Όσον για την αναμέτρηση τους, φυσικά και ο «Iron Mike» είναι το φαβορί, αλλά το κίνητρο καμιά φορά μπορεί να σε κάνει υπεράνθρωπο… Τα χρήματα που προσφέρονται στο Μιχάλη δημοσίως είναι πολλά και δεν γίνεται να τα αρνηθεί… Πολύ απλά με αυτό το ποσό, ανεβαίνω και εγώ στο ρινγκ με τον Μπιτάκο!!!