29/03/2024

Γιατί όχι και στην Ελλάδα;

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας… Είχα δεσμευτεί πως θα τα λέμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Αυτό το απρόοπτο λοιπόν συνέβη μόλις πριν από λίγες ώρες και δεν είναι άλλο φυσικά, εκτός από τον τεράστιο αγώνα που είδαμε μεταξύ του St.Pierre και του Carlos Condit!

Τι αγώνας Θεέ μου; Ήταν ο τίτλος του fightsports.gr στο… κλείσιμο της αναμέτρησης και θεωρώ πως άπαντες, όσοι είδατε το main event του UFC θα συμφωνήσετε μαζί μας…

Πέντε γύροι με ατελείωτο θέαμα, πάθος και διάθεση… Εντάξει, δεν είμαστε υπέρ του αίματος, αλλά το να βλέπεις τον Condit να αιμορραγεί με το… καλημέρα του αγώνα, όμως παρ’ όλα αυτά να στέκεται όρθιος μέχρι το τέλος είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό.

Στην αντίπερα όχθη, ο GSP δέχτηκε ένα απίστευτο χτύπημα στο κεφάλι, με το πόδι, αλλά επίσης δεν έπεσε… Έμεινε όρθιος μέχρι το τέλος και πήρε αυτό που ήθελε, αυτό που ζητούσε με απόγνωση το κοινό του στο Μόντρεαλ!

Εκτός, λοιπόν, από το «Τι αγώνας Θεέ μου;» αξίζει να απονείμουμε τα εύσημα και στους Καναδούς για τον παλμό που προσέφεραν, αρά σημειώνουμε, δικαίως, και το «Τι κοινό Θεέ μου;»… Μοναδική εμπειρία, έστω και τηλεοπτικά για όσους δεν βρέθηκαν εκεί πέρα…

Στο διά ταύτα τώρα… Γιατί και στην Ελλάδα να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τέτοιου είδους αγώνες; Η αρχή γίνεται με το Κ-1 World Max τον Δεκέμβρη, και ίσως η άνοδος του Κώστα Φιλίππου στη συγκεκριμένη διοργάνωση να φέρει στη χώρα μας ένα τέτοιο event όπως το UFC!