25/04/2024

Χρήστος Ναβροζίδης: Καλείται να σταματήσει τους πιο…σκληρούς χούλιγκανς του πλανήτη!

Ο μοναδικός Έλληνας που αγωνίζεται στο King of the street’s μιλάει για την εμπειρία του κόντρα στους πιο σκληροπυρηνικούς μαχητές του πλανήτη

Το ντεμπούτο του στο King of the street’s έκανε πριν από λίγο καιρό ο Χρήστος Ναβροζίδης. Ο Έλληνας μαχητής μετά από έξι χρόνια αγωνιστικής αδράνειας, αποφάσισε να αγωνιστεί σε ένα από τα πιο σκληρά promotion του πλανήτη.

Ο Ναβροζίδης έχει δυνατό background στην πάλη καθώς είχε αναδείχτει τέταρτος στον κόσμο στο Μαρόκο το 2013, τρίτος Μεσογειονίκης στην Ιταλία 2015 και Πανελλήνιονίκης. Η βάση του Ναβροζίδη είναι η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Ασπρόπυργος. 

Μάλιστα έκανε προπόνηση με τον θείο του και την ξαδέρφη του Δροσούλα Τζανακοπούλου(πρωταθλήτρια Ελλάδος και πέμπτη στην Ευρώπη) σε μία παλέστρα στον δρόμο καθώς δεν είχαν χώρο να προπονηθούν!

Στο KOTS βρέθηκε αφού τον ανακάλυψε ο Δημήτρης Χατζηδήμου. Ο Ναβροζίδης μίλησε για την εμπειρία του στην διοργάνωση που συμμετέχουν οι πιο σκληροί χούλιγγκανς του πλανήτη, αγωνιζόμενοι σε μία αρένα όπου επικρατεί η…βία.

«Η εμπειρία πραγματικά είναι απίστευτη. Μια λέξη την χαρακτηρίζει μόνο αδρεναλίνη. Θα πήγαινα ξανά και ξανά όσες φορές κι αν γύρναγα το χρόνο πίσω. Λογικά θα είμαι ξανά και στο επόμενο event», υπογραμμίζει.

Όσο για το μέλλον και την πιθανότητα να παίξει MMA ο Ναβροζίδης είναι…ζεστός. «Με ενδιαφέρει να παίξω και MMA.Μου εκάναν ήδη προτάσεις θα το δούμε όμως», τονίζει.

Ο Ναβροζίδης χάρη στο παλαιστική του εμπειρία φαίνεται να έχει ένα έξτρα όπλο εφόσον μεταβεί στις μικτές πολεμικές τέχνες.  «Θεωρώ ότι είναι καλό να έχεις ένα background από κάποιο άθλημα. αλλά το κύριο σε όλο αυτά, είναι να το λέει η ψυχή σου», αναφέρει. 

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν την συγκεκριμένη διοργάνωση βίαιη και μακριά από τα αθλητικά ιδεώδη. Ο Ναβροζίδης αναφέρει πως παρά την άγρια ομορφιά της μάχης, υπάρχει ανάλογη ιατρική περίθαλψη στο King of the Street’s.

«Eίναι βίαιο φουλ ,αλλά όταν τελειώσει ο μαχητής έχει την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Είναι επαγγελματίες και μπράβο τους»!

Τέλος ο Ναβροζίδης έστειλε το μήνυμα του προς τους Έλληνες.

«Το μήνυμα μου θα ήταν, ο κάθε Έλληνας ή και κατ’επεκταση ο κάθε άνθρωπος να μην τα παρατάει ποτέ, είτε αυτό λέγεται μάχη είτε εργασία, είτε ζωή. Ζεις για να παλεύεις και παλεύεις για να ζεις. Να έχετε πίστη και ελπίδα και ο Θεός δεν άφησε ποτέ κανέναν».

Tέλος αξίζει να σημειώσουμε πως ο αντίπαλος του «HooiBooi» Feyenoord Hooligan, αποθέωσε τον Ναβροζίδη καθώς όπως τονίζει σε σχόλιο του ήταν ο μόνος που δέχτηκε να παίξει μαζί του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KING OF THE STREETS FIGHT CLUB (@king.of.the.streets)