28/03/2024

Πέραμα: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει 12χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών – Τον έβγαλε «νοκ άουτ»

Οι άνδρες της Αστυνομίας έμειναν έκπληκτοι μόλις αντίκρισαν το μελανιασμένο πρόσωπο του 25χρονου που δέχτηκε κλωτσιά από 12χρονη μαθήτρια, αφού επιχείρησε να τη βιάσει.

Το καθιερωμένο δρομολόγιο με τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα έκανε η 12χρονη Ιωάννα, όταν συνειδητοποίησε ότι ένας 25χρονος Αλγερινός την παρακολουθούσε.

Κατεβαίνοντας στη στάση της η κοπέλα κατάλαβε ότι ο άνδρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια, η οποία δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία της.

Από τα οκτώ της χρόνια η Ιωάννα είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγ και εφάρμοσε στον κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 με 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», ανέφερε η 12χρονη.

Ο νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Πηγή: www.news247.gr