19/04/2024

Πέντε ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ που θα έμπαιναν στο κλουβί

Τα…σκυλιά της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ μπαίνουν στο κλουβί

Το ποδόσφαιρο είναι ένα απαιτητικό σπορ που πολλές φορές κυριαρχεί το πάθος και η ένταση, όπως ακριβώς στα μαχητικά σπορ.

Ο δυναμικός χαρακτήρας ενός ποδοσφαιριστή σε συνδυασμό με τα σωματικά προσόντα θα μπορούσαν να τον κάνουν ιδανικό, για να μπει στο κλουβί και να αγωνιστεί. Εμείς εντοπίσαμε τους πέντε ιδανικούς γι’αυτή την δουλειά.

Ρούμπεν Σεμέδο

Ο «χτιστός» σέντερ μπακ του Ολυμπιακού εκτός από ποδοσφαιριστή θυμίζει έντονα και σωματοφύλακα. Έχει ύψος 1,89 και ζυγίζει 84 κιλά. Απροσπέλαστος στο ψηλό παιχνίδι, βαρύ σκαρί και πιθανότατα με χτυπήματα που θα φέρουν ένα σκληρό νοκ άουτ. Toν ρίχνουμε στην light heavyweight κατηγορία του UFC και του ευχόμαστε να επιβιώσει.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεχωρίζει για το πάθος του και τις εκτινάξεις του κάτω από τα δοκάρια. Είναι αυτός που μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι με νοκ άουτ από λάθος εκτίμηση. Είναι αυτός όμως που θα πετύχει το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ της χρονιάς αντίστοιχα.

Πρόσφατα μάλιστα όταν χρειάστηκε να αμυνθεί του εαυτού του, όπως μάθαμε το έκανε με επιτυχία. Από προσόντα; Με 1,97 ύψος και 92 κιλά θα αποτελέσει πρόβλημα για τους αντιπάλους του στο κλουβί.

Νταμιάν Σιμάνσκι

Τον dogfighter της ΑΕΚ θα τον πετύχετε κάπου εκεί στην μεσαία γραμμή να παλεύει με δύο και τρεις αντιπάλους. Ο Νταμιέν Σιμάνσκι μας έρχεται από την Πολωνία που διατηρεί μακρά παράδοση στις μικτές πολεμικές τέχνες. Δυνατός, γρήγορος, βάζει κάτω το κεφάλι και πάει μόνο μπροστά.

Έχει ύψος 1,81 και ζυγίζει 70 κιλά. Θα αγωνιζόταν στην lightweight κατηγορία και εφόσον έλειπε ο Khabib Nurmagomedov θα είχε σοβαρές ελπίδες να διεκδικήσει τον τίτλο.

Γιοάν Μολό

Αν αναρωτηθείτε γιατί επιλέξαμε τον συγκεκριμένο παίκτη του Παναθηναϊκού, βάλτε ένα ενενηντάλεπτο του Γάλλου και θα καταλάβετε. Παίζει σε άλλη θέση αδιαμαρτύρητα όλον αυτό τον καιρό, που μετατράπηκε σε έναν από τους πιο σκληροτράχηλους αμυντικούς της Σούπερ Λιγκ.

Όταν ο παίκτης πατήσει στον ασβέστη και δοκιμάσει να πλαγιοκοπήσει, θα βρει μπροστά του τον Γιοάν Μολό. Έχει ύψος 1,75 και ζυγίζει 74 κιλά. Ίσως βάσει ύψους να ρίξει κιλά και να πιάσει την lightweight.

To σίγουρο είναι πως θα δεχτεί να παίξει ακόμα κι αν του κάνουν πρόταση ένα λεπτό πριν την έναρξη του event! Θα γίνει άνετα ο αγαπημένος παίκτης του Dana White.

Λίντσεϊ Ρόουζ

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός του Άρη είναι της φιλοσοφίας πως αν περάσει η μπάλα δεν θα περάσει σίγουρα ο αντίπαλος με αυτήν. Ο Λίντσεϊ Ρόουζ παίζει πάντα στα όρια του αντιαθλητικού, ωστόσο για το κλουβί θα ήταν…ταμάμ.

Τον έχουμε δει ακόμα και όταν πέφτει κάτω και τελειώνει η φάση να παλεύει με τους αντιπάλους. Πιθανόν να έχει ικανότητες και στο jiu jitsu. Zυγίζει 79 κιλά και έχει ύψος 1,85. Είναι ο μαχητής που θα…λήξει δεκάδες καριέρες στο πέρασμα του.