28/03/2024

Οι τοπ διαθέσιμες μαχητικές ταινίες στο Netflix

Μερικές προτάσεις από εμάς

Μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές πλατφόρμες είναι το Netflix που πλέον αποτελεί τοπ επιλογή και για τους Έλληνες. Στην παρακάτω λίστα θα σας προτείνουμε μερικές ταινίες που μπορείτε να δείτε τώρα που έχετε ελεύθερο χρόνο και είστε στο σπίτι.

«The Karate Kid»

Η μεταγενέστερη ταινία που κυκλοφόρησε το 2010 έχει πρωταγωνιστεί τον Jackie Chan και έναν πιτσιρικά τον Dre που αντιμετωπίζει το μπούλινγκ μέσω των πολεμικών τεχνών. 

Never Back Down 2

H συνέχεια της ταινίας Never Back Down έχει πρωταγωνιστή τον Michael Jay White που αποτελεί εγγύηση σε αυτό είδος. Τέσσερις μαχητές με διαφορετικό background προπονούνται υπό τις οδηγίες του. 

Southpaw

Μία από τις κορυφαίες πυγμαχικές ταινίες σχετικά πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο Netflix. Ο Βilly Hope προσπαθεί να ξεφύγει από τους «δαίμονες» του και η πυγμαχία μοιάζει η μοναδική του ελπίδα.

Τiger

Ο έμπειρος μποξέρ Ramon γνωρίζει μία αιθέρια ύπαρξη που του καταστρέφει σταδιακά την ζωή. Η ταινία Tiger ξεφεύγει από το αθλητικό κομμάτι και τείνει προς…δράμα.

Monzon (Series)

Άλλη μία δραματική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Carlos Monzon που κατηγορείται πως σκότωσε την γυναίκα του. Αληθινή ιστορία και μία από τις πιο τραγικές του είδους.

Ντοκιμαντέρ:

*Counter Punch, Fight World