20/04/2024

ΜΜΑ: Τούρκοι αθλητές σώζουν ζωές στην Βιέννη από τρομοκρατική επίθεση

Βρέθηκαν απέναντι στον τρομοκράτη και έσωσαν δύο ζωές

Δύο Τούρκοι MMAers ήρθαν απέναντι στον τρομοκράτη της Βιέννης πριν από λίγες μέρες, στην νέα σοκαριστική επίθεση που έκανε τον γύρω του κόσμου. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε στο πόδι!

Συγκεκριμένα ο Recep Tayyip Gultekin και ο Mikail Oze ανέλαβαν δράση το βράδυ της Δευτέρας, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς από τους οποίους έπεσαν νεκροί τέσσερις άνθρωποι.

Όταν ο Gutelkin είδε μία γυναίκα να δέχεται επίθεση, την κουβάλησε σε ένα ρεστοράν για να την σώσει. Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τρομοκράτη.

«Μόλις την κουβάλησα στο ρεστοράν, ο τρομοκράτης έστρεψε το όπλο του σε μένα. Όταν τον αντίκρυσα δεν ένιωσα φόβο. Έπεσα στο έδαφος και δέχτηκα μία σφαίρα», αναφέρει.

Gutelkin και Ozer είχαν αίματα πάνω τους. Ο πρώτος παρά τον τραυματισμό του έσωσε αργότερα έναν αστυνομικό, με την βοήθεια του δεύτερου. 

«Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Δεν πήγα στο νοσοκομείο γιατί το τραύμα δεν ήταν μεγάλο. Σκέφτηκα πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι σε χειρότερη κατάσταση», καταλήγει. 

Ο τρομοκράτης Kujtim Fejzulai ήταν οπαδός των ISIS. O δήμαρχος της Βιέννης συνεχάρη τους δύο αθλητές για την ηρωική τους πράξη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Danke an unseren lieben Bürgermeister @michaelludwig_official für die Einladung 🇦🇹❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη recep gültekin (@receppp_rtg) στις