26/04/2024

Γυναίκα με καρκίνο μάχεται για φιλανθρωπικό σκοπό με στόχο τις νέες έρευνες

Σε αυτή την μάχη δεν είμαστε μόνοι…

Η Laura Jayne Singleton είναι μία γυναίκα επτά παιδιών που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να ενισχύσει οικονομικά τις προσπάθειες για έρευνες αντιμετώπισης του καρκίνου. Πως το κάνει;

Με τον πλέον δύσκολο και θαυμαστό τρόπο…Δίνοντας αγώνες πυγμαχίας που έχουν κάθε φορά τον ίδιο σκοπό. Να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στην έναρξη αυτών των ερευνών.

Έχει κατορθώσει μάλιστα να συγκεντρώσει μεγάλα ποσά.  Παρά τα προβλήματα υγείας αφού αντιμετωπίζει και εκείνη τον καρκίνο, δεν το βάζει κάτω και έχει γίνει πηγή έμπνευσης στο Billington της Αγγλίας. «Είναι μία μάχη που καλούμαι να δώσω και είναι σκληρή», τονίζει.

Η Laura έχει κάνει και άλλους φιλανθρωπικούς αγώνες παλαιότερα. Έχει τρέξει σε δύο μαραθώνιους όπου μάλιστα στον έναν ήταν έγκυος σε δίδυμα! Πλέον έχει επικεντρωθεί στο «Charity Champion of the Year» όπου πυγμαχεί για να ενισχύσει τις έρευνες που γίνονται στην Αγγλία για τον καρκίνο.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα την ανακάλυψε όταν την είδε σε αγώνα μποξ να κερδίζει. «Βάζω την καρδιά μου σε αυτό που κάνω και δεν περιμένω κάποιο έπαθλο. Νιώθω ταπεινή όταν ανεβαίνω στο ρινγκ», καταλήγει.

Τα εισιτήρια για τους αγώνες που δίνει κοστίζουν 50 λίρες. Συγκεντρώνονται εκατοντάδες φανς που ενισχύουν τον ιερό σκοπό. Πριν τους αγώνες έκοψε τα μαλλιά της όχι επειδή τα έχανε, αλλά για να γίνει σύμβολο των υπολοίπων καρκινοπαθών που παλεύουν για την ζωή τους.