19/04/2024

Σοκ: Μαχητής στο Αφγανιστάν απειλήθηκε με όπλο και αναγκάστηκε να χάσει επίτηδες!

Χαμός στο Αφγανιστάν με όπλα και απειλές σε αθλητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά παράδοξα συμβαίνουν στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων και ένα από αυτά έλαβε χώρα στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν. Εκεί βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Leonardo Barbosa για να αγωνιστεί με τον τοπικό ήρωα της χώρας Ahmed Wali Hotak.

Ο Barboza ήταν ένας αξιόλογος μαχητής με καλό ρεκόρ(13 νίκες σε 15 παιχνίδια). Ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ένας άγνωστός άνδρας εισέβαλλε στα αποδυτήρια και άρχισε να τον απειλεί.

Ο Barboza όταν μπήκε στο κλουβί να αγωνιστεί θύμιζε…καμίνι, όπως θα δείτε στο βίντεο. Τότε είδε τον άνδρα που τον απείλησε πολύ κοντά στο κλουβί, στις θέσεις VIP. Ο Βραζιλιάνος έχασε επίτηδες όπως παραδέχτηκε αργότερα.

Στο άκουσμα της δήλωσης του, υπήρξε οργή από το πλήθος και ο αθλητής ουσιαστικά φυγαδεύτηκε από την χώρα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά το ματς του έκαναν πρόταση για ρεβάνς στο Ντουμπάι και την αποδέχτηκε.

Ο Barbosa ενόσω ήταν στο ξενοδοχείο, ένα αυτοκίνητο ανατινάχθηκε ενώ υπήρχε ψυχροπολεμικό κλίμα σε όλη την Καμπούλ. Έτσι φοβήθηκε για την ζωή του και αναγκάστηκε να χάσει.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν έφτασε στην χώρα κράτησαν τα έγγραφα του για άγνωστο λόγο, ωστόσο το promotion ευτυχώς για εκείνον, κατάφερε να τον βγάλει έξω από την χώρα.