04/10/2023

Βαν Νταμ vs Σιγκάλ: H άγνωστη κόντρα και ο παρολίγον καυγάς

Πήγαν να παίξουν μπουνιές…

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και Στίβεν Σιγκάλ μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές οπαδών των πολεμικών τεχνών. Οι αστέρες των 90s ζούσαν μία άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή,χάρη στις επιτυχίες τους στην μεγάλη οθόνη. 

Κάποια στιγμή όμως βρέθηκαν απέναντι. Αφορμή κάποια σχόλια του Σιγκάλ που έφεραν την αντίδραση του Βαν Ντάμ.

Νομίζω ότι είναι θέμα πρσωπικής άποψης ότι οπουδήποτε ήταν πρωταθλητής. Δεν γίνομαι κακός ή κάτι τέτοιο, εύχομαι στον τύπο τα καλύτερα. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που λένε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια», είχε πει ο Σιγκάλ.

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ έμαθε τα σχόλια του Σίγκαλ και αυτό τον αναστάτωσε πάρα πολύ. Τα πράγματα τελικά οξύνθηκαν σε ένα πάρτι του Σιλβέστερ Σταλόνε στο σπίτι του στο Μαϊάμι το ’91.

Καθώς το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Βαν Νταμ και ο Σίγκαλ αλληλοκοίταχτηκαν και ο αστέρας της δράσης από τις Βρυξέλλες είπε στον Σίγκαλ να τον συναντήσει έξω ωστόσο, ο Σίγκαλ δεν ενεπλάκη.

Ο Σταλόνε περιέγραψε τα γεγονότα στην έπαυλή του στο Μαϊάμι: «Σε ένα πάρτι στο σπίτι μου στο Μαϊάμι το 1997, ο Βαν Νταμ είχε κουραστεί από τον Σίγκαλ να ισχυρίζεται ότι μπορούσε να τον πλακώσει στο ξύλο, οπότε πρότεινε στον Σίγκαλ να πάνε στην πίσω αυλή μου».

 Ο Σταλόνε διευκρίνισε: «Ο Σίγκαλ δικαιολογήθηκε και έφυγε. Αλλά ο Βαν Νταμ, ο οποίος ήταν έξαλλος, τον εντόπισε σε ένα νυχτερινό κέντρο και του πρότεινε ξανά να βγουν έξω». Και πρόσθεσε: «Ο Βαν Νταμ ήταν πολύ δυνατός. Ο Σίγκαλ δεν ήθελε τίποτα απ’ όλα αυτά».