14/11/2019

Gerontis Fighters: Δυνατό πρωτάθλημα – Δυνατοί αθλητές

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Διακρίσεις σημείωσε το Gerontis Fighters.


Αναλυτικά: «Δυναμική παρουσία είχαν οι Gerontis fighters σε ένα ακόμα αθλητικό γεγονός, το Kids Open tournament, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 Ιουνίου, με αγώνες Tae kwon do και Kick boxing υπο την αιγίδα των αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, Α.Ο.Τ.Ε. & Π.Ο.Κ. αντίστοιχα. Πολυάριθμοι σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα συμμετείχαν, καλλιεργώντας το ευ αγωνίζεσθαι. Ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα, το οποίο ξεπέρασε τις 650 συμμετοχές. Είχαν λάβει μέρος πανελληνίκιοι, παγκόσμιοι και πανελλήνιοι αθλητές.

Ένα διαφορετικό τουρνουά, το οποίο χάρισε χαμόγελα σε όλους τους συμμετέχοντες. Σκοπός δεν ήταν η νίκη αλλά η συμμετοχή. Οι αθλητές, πρέπει να κατανοήσουν απο την πιο μικρή ηλικία, την προσπάθεια, το “ταξίδι” μέχρι την ημέρα των αγώνων. Είναι ήδη νικητές, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Ο συλλογος Gerontis fighters , διακεκριμένος επι σειρά ετών στο χώρο του Tae kwon do με πολλά μετάλλια και διακρίσεις ήταν παρόν. Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό μαχόμενοι με ευγενή άμιλλα , ομαδικό πνεύμα και με ικανοποίηση απο τις επιδόσεις τους και απο τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισαν ακόμα μια φορά. Εξαιρετική εμφάνιση, για ακόμα μια φορά, έκανε ο Λιαπάκης Ιωάννης, ο οποίος αντιμετώπισε παγκόσμιους αθλητές, η Πετούση Μαρίνα, η Τζανάκη Μαρία και ο Χουστουλάκης Εμμανουήλ. Ήρθαν αντιμέτωποι με δυνατούς και φτασμένους αθλητές, όμως κατάφεραν να τους αντιμετωπίσουν επάξια και δυναμικά.

Οι αθλητές των Gerontis Fighters που συμμετείχαν και τις δύο μέρες στους αγώνες, είναι : Λιαπάκης Ιωάννης, Λιαπάκης Γεώργιος, Λιαπάκης Δημήτριος, Λιαπάκης Εμμανουήλ, Καραντινάκης Δημήτριος Τσιχλής Μιχάλης, Καρύδη Ελένη, Πετούση Μαρίνα, Πετούση Αναστασία, Τζανάκη Μαρία, Βογιατζής Γρηγόριος-Ιάσωνας, Συσκάκη Μαριάννα, Καρύδης Σάββας, Τσαπαρίδη Άννα και Χουστουλάκης Εμμανουήλ.

Συγχαρητήρια για το επίπεδο των αθλητών δέχτηκε ο σύλλογος Gerontis Fighters , ο οποίος αποτελεί ένας απο τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας ενώ παράλληλα μεριμνούν να είναι παρόν σε όλα τα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνει τόσο η Π.Ο.Κ. όσο και η Α.Ο.Τ.Ε. Και όχι απλά ένα παρόν αλλά κάθε φορά να μας δίνουν μια επιβλητική και σοβαρή παρουσία. Αναμφισβήτητα αυτό οφείλεται στον προπονητή του συλλόγου Γεροντή Ιωάννη αλλά και στη προσπάθεια που γίνεται απο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και τους γονείς, οι οποίοι τα δυο τελευταία χρόνια έχουν αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια του συλλόγου παραμερίζοντας προσωπικές σκοπιμότητες.

Ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μιχαλακόπουλο Νικήτα για την άψογη παρουσίαση και οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία χάρισε στους μαθητές πέρα απο εμπειρίες, χαμόγελα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα. Λείπουν απο το χώρο μας τέτοιοι σοβαροί οργανωτές. Συγχαρητήρια και στις Π.Ο.Κ. & Α.Ο.Τ.Ε. , που είναι δίπλα και στηρίζουν τέτοιες δραστηριότητες.

Οι αθλητές μας αποκόμισαν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες και κατάφεραν να ταξιδέψουν για ακόμα μια φορά στον ανεπανάληπτο και συναρπαστικό κόσμο του αθλητισμού. Όλοι οι αθλητές αισθάνονται ικανοποίηση για τις επιδόσεις τους αλλά και την συμμετοχή τους σε ένα μαγικό διήμερο που πραγματοποιήθηκε. Φυσικά, όλη αυτή η επιτυχία οφείλεται τόσο στους μικρούς μας αθλητές όσο και στον προπονητή του συλλόγου Γεροντή Ιωάννη, ο οποίος με την επιμονή του και το ήθος του έχει καταφέρει να φτάσει τους μαθητές του στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς τους κατευθύνει μεθοδικά και στοχευμένα.

Επόμενη πρόκλιση για τους Gerontis Fighters είναι το πρωτάθλημα που θα γίνει στα Γιάννενα, όπου οι δύο πρώτες θέσεις θα στελεχώσουν εθνική ομάδα και εθνική αποστολή αντίστοιχα, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Βουλγαρία τέλος Αυγούστου, με εξαίρεση τον Λιαπάκη Ιωάννη , ο οποίος ανήκει ήδη στην εθνική ομάδα. Ευελπιστούμε να μπουν και άλλα παιδιά εθνική tae kwon do και να μας εκπροσωπήσουν επάξια».