20/04/2024

Στην Ισπανία η Μάτου για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Ισπανία θα συμμετάσχει για πολλοστή  φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας η αθλήτρια του Α.Σ Θεαγένη Κυριακή Μάτου μαζί με τον προπονητή κ. Γιώργο Τάγκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο προπονητής του συλλόγου μας μαζί με την αθλήτρια μας έχουν ήδη φτάσει στην Marina d’oro της Ισπανίας όπου διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο και πέρασαν επιτυχώς  από την διαδικασία της ζύγισης. 

Η αθλήτρια μας στο προηγούμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν δύο  χρόνια στην Κύπρο είχε καταφέρει να πάρει την πέμπτη Πανευρωπαϊκή θέση στις Νεάνιδες. Αύριο ευελπιστούμε να καταφέρει να κατακτήσει ένα  μετάλλιο γιατί το αξίζει για όλες τις θυσίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και μακάρι να την βοηθήσει ο θεός να ανέβει στο βάθρο των νικητών τιμώντας την Ελλάδα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  συλλόγου μας εύχεται στον αθλήτρια  μας Κυριακή Μάτου και στον προπονητή μας κ. Γιώργο Τάγκα  να πετύχουν τους στόχους τους τιμώντας το εθνόσημο μας».