18/04/2024

Στο ανοιχτό διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας η Τόλμη Κιλκίς

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WT Sofia Open G1 2018 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Asics Arena στη Βουλγαρία ( Σόφια ) στις 3-4 Μαρτίου 2018. Αναλυτικά το δελτίο της Τόλμης Κιλκίς:


«Η συμμετοχή ανερχόταν πάνω από 1200 αθλητές-ριες όλων των κατηγοριών Senior, Junior γεν. 2001-2002-2003 Cadet 2004-2005-2006 και Children γεν. 2007-2008

Πρέπει να διευκρινήσουμε και να τονίσουμε ότι οι αγώνες G1 είναι μόνον για κατηγορία ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων αποκτώντας βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη rank list.

Η βαθμολογία είναι για την επόμενη ολυμπιάδα ανδρών-γυναικών και οι έφηβοι-νεάνιδες για την ολυμπιάδα νέων. Οι παίδες 2004-2005-2006 και οι μικρότεροι είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν ,να διεκδικήσουν και να αποκτήσουν την ανάλογη εμπειρία με βαθμό δυσκολίας στις αναμετρήσεις σύμφωνα με το επίπεδο των αθλητών-ριών που συμμετέχουν. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 12 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες νέα γενιάς, video replay νέου τύπου και νέους κανονισμούς  διαιτησίας για αντικειμενικότητα υπερ των αθλητών-ριών.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 8 αθλητές-ριες:

Νικολαίδης Ιωάννης παίδων έως 33 κιλά Χρυσό μετάλλιο

Αθανασιάδης Βασίλειος παίδων έως 65 κιλά Αργυρό μετάλλιο

Δαδούπης Φώτιος εφήβων έως 68 κιλά Χάλκινο μετάλλιο αλλά λόγων τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στους ημιτελικούς για καλύτερη θέση.

Κουτσός Αριστείδης εφήβων έως 51 κιλά 5η θέση μετά από δύο νίκες.

Σημαντική ήταν η προσπάθεια που κατέβαλλαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν οι : Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων -59 κιλά, Δεληγιαννίδης Ιωάννης παίδων -61 κιλά. Επίσης με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ συμμετείχαν οι αθλητές μας Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης  παίδων -61 κιλά και Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων -57 κιλά.

Το επίπεδο των αγώνων στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν Ολυμπιονίκες παγκόσμιοι και πρωταθλητές Ευρώπης.

Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρείται σταθμός ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος Α/Γ και Ε/Ν που διεξάγεται στην Πάτρα στις 9-10-11 Μαρτίου 2018.

Την ομάδα συνόδευσαν και οι γονείς στηρίζοντας την προσπάθεια διεκδικώντας. Συγχαρητήρια έδωσαν στην ομάδα για τη συμμετοχή πάνω απ όλα οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται όπως και επιτυχίες στο πανελλήνιο».