29/03/2024

Χρυσό μετάλλιο για Μπαντραλέξη, ασημένιο για Πράπα στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα του Ταεκβοντο

Ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αντώνης Μπαντραλέξης και ένα ασημένιο ο Γιάννης Πράπας του συλλόγου Α.Σ Δία Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Με τη συμμετοχή 387 αθλητών και αθλητριών, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στη πόλη της Καρδίτσας.

O Α.Σ Δίας Λάρισας συμμετείχε με τέσσερις αθλητές, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και δυο πέμπτες θέσεις. Αναλυτικότερα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μπαντραλέξης Αντωνιος στα -48 κιλά εφήβων του τέταρτου Γενικού Λυκείου Λάρισας, ο οποίος εξασφάλισε το 20% για την εισαγωγή του στα Σ.Ε.Φ.Α.Α. (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και 10% για τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πράπας Ιωάννης στα -51 κιλά (μέλος της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντο για το 2019) όπου και αυτός εξασφάλισε το 20% για την εισαγωγή του στα Σ.Ε.Φ.Α.Α. (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και 8% για τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Μια ανάσα πριν τα μετάλλια και χάνοντας οριακά τον αγώνα του μεταλλίου, έμειναν οι δυο αθλήτριες του συλλόγου Φράγγου Ευθαλία και Πετράκου Χριστίνα κατακτώντας την πέμπτη θέση.  

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους μαθητές – αθλητές, που για άλλη μια διοργάνωση έδειξαν χαρακτήρα και ήθος. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους από τα σχολεία τους για την άψογη συνεργασία, ώστε να συμμετάσχουν οι μαθητές στο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο, χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, δεύτερης γενιάς».