29/03/2024

Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο 4ο Presidents Cup για Παππά και Ντεμογιάννη

Σημαντικές διακρίσεις για το Ελληνικό Ταεκβοντο στο  4ο Presidents Cup, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων.


«Τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στο τάε κβον ντο στο πλαίσιο του που φιλοξενείται από την Πέμπτη (7/2) στην Αττάλεια της Τουρκίας, είναι πλέον γεγονός.
Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών, ανέβηκε η Ευλαμπία Παππά του Αίαντα Αγ. Δημητρίου στην κατηγορία των -44 κιλών junior female, ενώ την τρίτη θέση στα -68 κιλά junior female πήρε η Παρασκευή Ντεμογιάννη του Ποσειδώνα Άνω Τούμπας.

Η Παππά στο δρόμο για την κορυφή σημείωσε πέντε νίκες. Επικράτησε 5-1 της Τασμπολάτ από το Καζακστάν, 13-3 της Γιλμάζ από την Τουρκία, 11-4 της Γκογκτσουράκ επίσης από την Τουρκία, ενώ στα ημιτελικά και τον τελικό σημείωσε δύο νίκες απέναντι σε Ρωσίδες, και συγκεκριμένα 10-0 επί της Κοστάρεβα και 12-6 επί της Τσερτσέσοβα.

Από την πλευρά της, η Ντεμογιάννη είχε μία νίκη επί της Μπάτιτς από την Κροατία (με υπεροχή), όμως στον αγώνα για την είσοδό της στον τελικό, ηττήθηκε 14-3 από την Σέρβα Πέρισιτς».