20/04/2024

Χρυσό για το Fight Club Patras στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στα Λιόσια

Δελτίου τύπου Fight Club Patras:

«Μετά το χρυσό μετάλλιο στην Ιταλία, με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της γύρισε η ομάδα του Fight Club Patras, όπου συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, στις 4-5 και 6 Μαρτίου.

Μια διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή αθλητών που ξεπερνούσαν τους 1500 σε αριθμό. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για όλους όσους έλαβαν μέρος. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Σταμίρης Κων/νος στα -63 κιλά (εφήβων), ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο (κερδίζοντας πέντε αγώνες), ενώ ο Γιαχαλής Νίκος κατέκτησε την 5η θέση (νίκη σε δυο αγώνες), χάνοντας στα προημιτελικά για το  χάλκινο στον τρίτο γύρο για ένα πόντο.

Ο προπονητής του συλλόγου Κοτσοπουλος Μιχάλης δήλωσε ότι βρισκόμαστε στη μέση της αγωνιστικής περιόδου και παρολαυτα η σκληρή δουλειά στην αγωνιστική ομάδα έχει ξεκινήσει και φαίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με τις επιτυχίες των αθλητών μας που αγωνίζονται σε δύσκολες κατηγορίες με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και παρολαυτα έχουμε πολύ σημαντικές διακρίσεις και γίνονται πρότυπα για τους μικρούς αθλητές που αναπτύσσονται στο ‘’φυτώριο’’ του συλλόγου και θα πρωταγωνιστήσουν στο προσεχές μέλλον».

fight club patras(600 x 1091)