25/04/2024

Χρυσό για τον Τζανιδη!

To χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ανδρέας Τζανίδης των Gerontis Fighters στο Πανευρωπαϊκό Open στην Πάργα. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου: 


«Έχοντας ακόμη μία φορά το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του θα επιστρέψει στο νησί μας ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Ανδρέας Τζανιδης.

Ο αθλητής των gerontis fighters έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό open πρωτάθλημα που διεξήχθη στην τοποθεσία της Πάργας.

Συγκεκριμένα συμμετείχε στο αγώνισμα της μονομαχίας όπου με μεγάλη επιτυχία έφτασε ξανα στο επιθυμητό του στόχο . Βγάζοντας τον καλύτερο του εαυτό ,αγωνίστηκε με όλη του τη δυναμη παραμερίζοντας όλους τους αντιπάλους του στην κατηγορία των εφηβων – 69 κιλών.

Παίρνοντας σερί πέντε αγώνες ο Ανδρέας κατάφερε ξανά να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κάνοντας περήφανους για ακόμα μία φορά γονείς, συναθλητές, το σύλλογο του ,το νησί μας και πάνω από όλους τον προπονητή του κ. Γεροντή Ιωάννη που επιμελείται την κάθε λεπτομέρεια για την εξέλιξη όλων των αθλητών αγωνιστικού επιπέδου.

Έτσι για ακόμα μία φορά μας χάρισε χαμόγελα, αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Γιατί όταν αγαπάς αυτό που κάνεις η πορεία σου θα έχει μόνο ανοδική κατεύθυνση! 

Συγχαρητήρια! «