26/04/2024

Χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σερεμέτη στο Taekwondo

Θρίαμβος για την αθλήτρια του Κου Μιχαλακόπουλου και του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ Σερεμέτη Αλεξάνδρα η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας 7-14/4/2014.

Η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ έχοντας κατακτήσει την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO 2014, εξασφάλισε τη θέση της στην Eθνική Ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μινσκ.

Η Σερεμέτη Αλεξάνδρα κληρώθηκε για την προημιτελική φάση με την Πρωταθλήτρια της διοργανώτριας χώρας Λευκορωσίας Veronika Rublevakaya την οποία και νίκησε με μεγάλη διαφορά στο σκορ και απόφαση κριτών 4-0.

Στη συνέχεια, στον ημιτελικό, συνάντησε την πρωταθλήτρια Ρωσίας Dari Paiusova, επί της οποίας επικράτησε έπειτα από ένα δυνατό αγώνα, που κράτησε την αγωνία ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, με απόφαση κριτών 3-1.

Στον τελικό η Ελληνίδα αθλήτρια συνάντησε την Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Βουλγαρίας και φαβορί για την κατάκτηση της κατηγορίας μιας και αποτελεί μια από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως στην κατηγορία των 51 κιλών και κόρη του αντιπροέδρου της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας TAE KWON DO, Ivet Bogdanova. Η Σερεμέτη Αλεξάνδρα επικρατησε καθαρά επί της Βουλγάρας Πρωταθλήτριας με απόφαση κριτών 4-0, κατακτώντας έτσι το Χρυσό Μετάλλιο.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα αλλά και η αθλήτριά του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ, μας έκαναν για ακόμα μια φορά υπερήφανους καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας εκπροσώπησαν επάξια σε μια πολύ δύσκολη αποστολή τόσο λόγω του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης όσο και λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι.

Συγχαρητήρια στην αθλήτριά του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ αλλά και σε όλη την Εθνική Ομάδα μας!!!