19/04/2024

Χρυσές οι αθλήτριες Βαρυτίμου και Σίμου στο ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Κύπρο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό σε συνεργασία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Λεμεσού διοργάνωσε με επιτυχία το 3o Open International Tournament Taekwondo στην Λεμεσό στην Κύπρο  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου  2018.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας:

«Οι αγώνες θα διεξήχθησαν στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού  της Λεμεσού  και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν  Παίδων -Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή  είχε στο  πρωτάθλημα  αφού θα έλαβαν  μέρος 500 αθλητές-τριες από Κύπρο και άλλες χώρες.

Οι δυο αθλήτριες Βαρυτίμου Αικατερίνη & Σίμου Μαρία ,  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ μετά από εξαιρετική απόδοση και καθοδήγηση του προπονητή τους κ.Κουκουλέτσου Βάϊου έφτασαν στην χρυσή επιτυχία τους .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητριών  που έχουν συμμετάσχει  σε διάφορα Πανελλήνια ,διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  προσπάθησαν και έκαναν το καλύτερο στο  διεθνές  πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό και πήραν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους».