28/03/2024

Χρυσές επιτυχίες του Α.Σ Δία Λάρισας στο Ταεκβοντο

Με 7 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ Δίας Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταεκβοντο Παίδων – Κορασίδων (Ολυμπιακό Άθλημα) που πραγματοποιήθηκε 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Γήπεδο στα Άνω Λιόσια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 795 αθλητές από 189 συλλόγους, απ’ όλη την Ελλάδα δείχνοντας μ αυτό το τρόπο τη δυναμική του αθλήματος, αλλά και την ραγδαία ανάπτυξη που έχει. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές κατακτώντας 1 χρυσό μετάλλιο στα -59 κιλά, με την αθλήτρια Βακάλη Ελένη, αλλά και δύο 5ες θέσεις με τους Αρβυθά Παναγιώτη στα -57 κιλά και την Μάγγου Μαρία στα -47 κιλά, ενώ οι άλλοι τέσσερις αθλητές του συλλόγου (Τσακίρη Παναγιώτα, Παπακυπριανού Νεφέλη, Γκέκας Ανδρέας, Αγγελουσοπούλου Κατερίνα) πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας χαρακτήρα και μαχητικότητα μέσα στο τερέν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τα αποτελέσματα που κατέκτησαν, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, τον προπονητή κύριο Ζεϊμπέκη Χρήστο, τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν κάθε προσπάθεια και είναι αρωγή στον αγώνα τους αλλά και όλη την επιστημονική ομάδα του συλλόγου που υποστηρίζει τους αθλητές.

Στους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, της επίσημης εταιρείας διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, των Παγκοσμίων και Πανευρωπαϊκών διοργανώσεων καθώς και των περισσότερων διεθνών διοργανώσεων.

Οι προπονήσεις και οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή. «Επιλέγω με υπευθυνότητα το μέλλον των παιδιών μου! Επιλέγω Α.Σ Δία Λάρισας!».