27/04/2024

Χάλκινο μετάλλιο για την Φρόκου Θεοδώρα από τον Α.Σ Ανδρεία

Δελτίο Τύπου

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ «youth games adriatic and Ionian macroregion» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 6-8 IOYNIOY 2014 . ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΦΡΟΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Όμως ο δρόμος για την γειτονική Ιταλία και για την συμμετοχή μας στο youth games Adriatic and Ionian ήταν δύσκολος για τον δραστήριο και μεθοδικό αθλητικό σύλλογο ΑΝΔΡΕΙΑ.  Η απερχόμενη δημοτική αρχή η οποία ήταν και η υπεύθυνη για την αποστολή δεν έκανε δεχτή  την συμμετοχή του συλλόγου μας , ανεξήγητα , θυσιάζοντας τις προσπάθειες , τον αγώνα των αθλητών , και του προπονητή μας  στον βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων!

Ευτυχώς, αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της πορείας των αθλητών μας , της επιστημονικής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή μας και την πτυχιούχο γυμνάστρια Ευαγγελία Τζουμερκιώτη , (σε ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης ταχύτητας έκρηξης κλπ) στους αθλητές μας , στάθηκε η γείτονα χώρα Αλβανία ( πόλη ΔΥΡΡΑΧΙΟ ),η οποία κάλεσε στην αποστολή της την ομογενή ΦΡΟΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ( που γεννήθηκε, μεγαλώνει και λαμβάνει ελληνικής  παιδείας στην Πάτρα ) . Το σύστημα εκεί λειτουργεί διαφορετικά . Προφανώς για τους γείτονες αξία έχει το ταεκβοντο οι αθλητές και φυσικά η δουλειά που κάνει κάθε προπονητής στο χώρο . Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αλβανίας συγκροτήθηκε μετά από προκριματικούς αγώνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η πρόσκληση φυσικά δεν ήρθε τυχαία! Η δυνατή παρουσία του Πατρινού Συλλόγου  και η διάκριση όλων των αθλητών μας στο 1 διεθνές  meeting του Δυρραχίου το 2013 ήταν καταλυτικός παράγοντας!

Κλείνοντας θα ήταν αγένεια και παράληψη να μην ευχαριστήσουμε τον συνάδελφο προπονητή FATMIR BARDHOCI που μας βοήθησε να συμμετάσχουμε στους αγώνες αυτούς . Και επειδή αυτό πρεσβεύει το ταεκβοντο ( ΗΘΟΣ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ ), επειδή αυτό πρέπει να διδάσκει ο κάθε προπονητής ,ευχαριστούμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όλους όσοι  προσπάθησαν να μην συμμετέχουμε στους αγώνες αυτούς . ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ .