20/04/2024

Χάλκινο μετάλλιο για Καλτέκη στο Open Multi European Games

Νέα διεθνή επιτυχία του Α.Σ Δία Λάρισας με την Φαίδρα Καλτέκη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Open Multi European Games και στο στυλ του Ταεκβοντο. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ο Α.Σ Δίας Λάρισας από το διεθνές πρωτάθλημα 1st Open Multi European Games που διεξήχθη στη πόλη Πλοβντιβ της Βουλγαρίας.

Με την συμμετοχή 970 αθλητών από όλη την Ευρώπη αλλά και χώρες εκτός Ευρώπης πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Ταεκβοντό, σε μια γραφική πόλη που διεκδικεί τη θέση της πολιτιστικής πρωτεύουσας το 2019.

Η αθλήτρια του συλλόγου Φαίδρα Καλτέκη μετά από δυο νίκες, ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Βουλγάρα αθλήτρια όπου ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Με αυτή την επιτυχία, πήρε τους ανάλογους βαθμούς για την Εθνική ομάδα του 2019 διεκδικώντας μια θέση στην εθνική ομάδα και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-νεανίδων, αλλά και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τον προπονητή κύριο Ζεϊμπέκη, την αθλήτρια, όλη την επιστημονική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του συλλόγου αλλά και τους γονείς που στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια, κυνηγώντας με αξιώσεις τις επιτυχίες τους.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρόγραμμα αγώνων του συλλόγου, με ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων».