24/04/2024

Χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης η Τσίγκα Αρετή του Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας

Στην πρώτη μέρα που διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων taekwondo η εθνική ομάδα κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο με την αθλήτρια του Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο. Η αθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις όπου ηττήθηκε στον τρίτο αγώνα.Αναλυτικά το δελτίο:


«Ο προπονητής της μαθήτριας Κακαρέλης Νίκος και ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας δήλωσε : Μια πολύ δύσκολη μέρα τελείωσε για την εθνική μας ομάδα όπου κατακτήσαμε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στην κατηγορία -29 κιλών κορασίδων.

Η Τσιγκα Αρετή του συλλόγου μας ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από 3 αγώνες απέναντι σε πολύ σκληρές αντιπάλους. Το μετάλλιο έχει μεγαλύτερη σημασία γιατί είχα την τύχη να βρίσκομαι στην καρέκλα σαν προπονητής και να μπορέσω να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο την αθλήτρια μου και να πραγματοποιήσω αυτό που υποσχέθηκα πριν φύγω . Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αρετή για την όμορφη συνεργασία που είχαμε και το αποτέλεσμα.

Ένα Ευχαριστώ στους συναδέλφους μου Balazs Toth, George As-andria Andrianos, Nikos Papadeas, Μαμεκα Γιάννη και Κικη Μαλανδράκη όπου ήταν κοντά μας και μας στήριξαν άλλα και στην Georgia Gatsis όπου μας στηρίζει με τον δικό της τρόπο ψυχολογικά στο δύσκολο έργο μας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Θησέα όπου σε όλη την προετοιμασία ήταν μαζί μας. Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς της Αρετής όπου εδώ και 8 χρόνια όλοι μαζί με την εμπιστοσύνη τους φέρνουμε μεγάλες επιτυχίες. Ο στόχος μας δεν σταματάει εδώ γιατί την Κυριακή αγωνίζεται και η άλλη αθλήτρια μας η Μπιτσικωκου Δήμητρα με στόχο ένα μετάλλιο. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής ομάδας».