25/04/2024

«Χάλκινη» η Μπιτσικώκου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων

Χάλκινη αναδείχτηκε η Δήμητρα Μπιτσικώκου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας. 


«Έγινε στην Θεσσαλονίκη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων Tαεκβοντο με συμμέτοχη 2000 μαθητών από όλη την Ευρώπη . Ο Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας  συμμετείχε με δυνατή παρουσία και κατάφερε να κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στις νεανίδες και τρεις πέμπτες θέσεις .

Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο σύλλογος είναι ο κορυφαίος σύλλογος στο Αγρίνιο στο εδώ και 30 χρόνια με αθλητές στην Εθνική ομάδα και με μετάλλια σε Παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα . Η σωστή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Κακαρελη Νίκο φέρνει μεγάλα αποτελέσματα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Η Μπιτσικωκου Δήμητρα κατέστησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από τέσσερις αγώνες σε μια κατηγορία που συμμετείχαμε 3 χρήστες πρωταθλήτριες Ευρώπης. Η Δήμητρα αν και είχε μεγάλο χρονικού διαστήματα έξω από τις προπονήσεις κατάφερε με σωστή συνεργασία με τον προπονητή της να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει την πρόκρισή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων που θα γίνεις τον Σεπτέμβριο.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσει χάνοντας στον τέταρτο αγώνα η Καλτση Φαιη με ένα πόντο από παρατήρηση από την αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό και κατακτώντας την πέμπτη θέση.

Την πέμπτη θέση κατέκτησαν μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις και οι αθλητές Τσιγκα Μαριτινα ,Δημητρακοπουλος Θανάσης , Τσιγκας Λεωνίδας και Μεσυνδιανου Ρωμαλέα . Την ένατη θέση κατέκτησαν οι Τσιγκα Αρετή, Τσωλη Μάρια και Καπουτση Ιωάννα .

Το ΔΣ συγχαρεί τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις μεγάλες επιτυχίες που έφεραν . Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και στους χορηγούς των αθλητών Μπιτσικωκου Δήμητρα ( Κέντρου Υγείας Καστοριά ) και ( Καψιωχας ΑΕΒΕ AUDI) για την οικονομική στήριξη .
Νίκος Κακαρελης».