26/04/2024

Φιλικό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Σλοβενία με την παρουσία του Πρωτέα Ιωαννίνων

Στο στάδιο Red Hall στην όμορφη πόλη Velenje  της Σλοβενίας, πραγματοποιήθηκε το Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. (Slovenian Open 2017) Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, την περασμένη Εβδομάδα από της 14-15 Οκτωβρίου 2017. Αναλυτικά το δελτίο του Πρωτέα Ιωαννίνων. 


«Ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ. 6945262661)  συμμετείχε και σε αυτό το πρωτάθλημα με δύο αθλητές του, μέλη της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι για ακόμη μία φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν σε ένα από τα ποιο δυνατά ανοιχτά πρωταθλήματα με τη συμμετοχή αθλητών από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.  

Οι Πρωταθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων καταφέρανε για ακόμη μία χρονιά να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους και να κατακτήσουν 2 Χρυσά, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της Μάχης αλλά και στο Αγώνισμα των Τεχνικών.

Πιο αναλυτικά :

Μπαντής Αχιλλέας : Στην κατηγορία 57 κιλά Ανδρών.

                                  1 Χρυσό και 1 Αργυρό μετάλλιο

Ντάκουλας Γεώργιος : Στην κατηγορία 57 κιλά Εφήβων.

                                   1 Χρυσό και 1 Χάλκινο μετάλλιο.

 Ο Προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, από την νέα του θέση ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας,  μας σχολίασε τις επιτυχίες των αθλητών του: «Η συμμετοχή μας σε αυτό το ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,  ήταν προγραμματισμένο μέσα στην όλη αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών μας. Σε ένα από τα πιο δυνατά Πρωταθλήματα στην Ευρώπη, οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου, αν και στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας τη διαφορά τόσο σε τεχνική όσο και σε αγωνιστική ποιότητα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε οι καλύτεροι και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ήταν ένα πολύ σκληρό και με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές αλλά και πολύ κούραση. Ο σύλλογός μας παραμένει δυναμικά από τους κορυφαίους  συλλόγους στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Οι επιτυχίες των αθλητών μας σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα δείχνουν τόσο το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επόμενος στόχος του συλλόγου μας είναι η συμμετοχή σε ακόμη δύο μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό καθώς και άλλες δύο μεγάλες διοργανώσεις στο εσωτερικό, στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών του Συλλόγου μας, ενόψει των επίσημων διοργανώσεων σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά».

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων τηλ.6945262661

Επισκεφθείτε μας : www.acproteas.gr &  www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon».