29/03/2024

Τρίτο Baby Cup στο στυλ του Ταεκβοντο στην Καρδίτσα

Για τρίτη φορά πραγματοποιείται  αγωνιστική ημερίδα στην πόλη  της Καρδίτσας ύστερα από πρωτοβουλία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας με στήριξη του Δήμου Καρδίτσας και Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας και με την  στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και με άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 10 Ιουνίου  2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 17:00μ.μ..

∆ικαίωµα συμμετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Και οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία θα αγωνιστεί ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους 2 γύρους των 2 λεπτών µε ½ λεπτό διάλειµµα σε όλες τις κατηγορίες . Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωνα  διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής. Οι  αγώνες θα διεξαχθούνε σύμφωνα µε τους κανονισμούς της WTF.

Οι διαιτητές που θα διαιτητεύσουν είναι επίσημη διαιτητές της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και  σταλθήκαν από την υπεύθυνη διαιτησίας της Ε.ΤΑ.Β.Ε .

Σκοπός  της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνεται μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες , με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθεί Μετάλλιο  & Δίπλωμα συμμετοχής .

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με 150 αθλητές-τριες  που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το βάπτισμα για πρώτη φορά  την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος.

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος θα κοτσάρει τους μαθητές του και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών του.

Θα είναι μια τέλεια διοργάνωση αφού θα συμμετάσχουν πάνω 350 μικροί  αθλητές-τριες  και από 15 Συλλόγους με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και παράλληλα  να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά thn Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον Δήμο Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για την δραστηριότητα που στηρίζει  τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό καθώς και της τοπικές επιχείρησης που στηρίζουν την αγωνιστική ημερίδα  :  Γυμναστήριο ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ,  Mikel Coffe  , Bolt Coffe  & Patsiouras Fruit  .

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό της Καρδίτσας».