20/04/2024

Τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Para-Taekwondo για Παναγιωτόπουλο

Πολυ μεγάλη επιτυχία για άλλη μια φορά για το Ελληνικό Para-Taekwondo και τον Βασιλειο Παναγιωτοπουλο. Αναλυτικά το δελτίο του αθλητικού συλλόγου Κυναίγειρος:


Kατέκτησε την τρίτη θέση στο φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Σόφια της Βουλγαρίας. Με συμμετέχοντες κορυφαία ονόματα του Ευρωπαϊκού Ταεκβοντο ETU. Ο αθλητής δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με κορυφαία ονόματα και μετά την νίκη μου επί του παγκόσμιου πρωταθλητή από την Ισπανία, Gabriel Amado, κλήθηκα να αντιμετωπίσω Ρώσο αθλητή, δεύτερο στην παγκόσμια κατάταξη, τον Magomedzagir Isaldibirov, εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό μου στον τετρακέφαλο από τον πρώτο αγώνα, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση μου, με αποτέλεσμα να αρκεστώ στην τρίτη θέση στο φετινό Πανευρωπαϊκό. 

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και κοιτάζω την προετοιμασία μου για το επόμενο τουρνουά κυνηγώντας τις βαθμολογίες για την Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν ψυχολογικά στις προσπάθειες μου, όλα αυτά τα χρόνια από 2010 που ξεκίνησε το para- Taekwondo.

Επίσης τον δάσκαλο Κωνσταντίνο Καπάνη που με βοηθάει στα δύο τελευταία σημαντικά παιχνίδια μου, τον συναθλητή μου Σιμιτσή Γιώργο, που βρίσκεται δίπλα μου, τον Δημήτρη Κορκόδιλο, που με βοηθάει στα σπάρινγκ, την Ελληνική και Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που στηρίζουν το Ελληνικό Para- Taekwondo και εμένα προσωπικά και τον χορηγό μου Extreme Stores. Ευελπιστώ να βρεθούν χορηγοί να υποστηρίξουν την προσπάθεια μου τα επόμενα δύο χρόνια στον δρόμο για την Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020″.