18/04/2024

Το Koukouletsos Team στο 6ο HEREYA Open International Tournament Taekwondo

Δελτίο Τύπου

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το 6th HEREYA Open   International Tournament Taekwondo  στην Σόφια το Σάββατο & Κυριακή  12-13 Δεκεμβρίου  2015 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο της Sports Hall «Universiada» και με  ώρα έναρξης των αγώνων και τις δύο μέρες στις 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Πανπαίδων –Πανκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων , Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 1100 αθλητές-τριες από 15 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience andSpa Evexia θα συμμετάσχουν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας με τους παρακάτω αθλητές-τριες : Χαντζιάρα Έφη ,Βαρυτίμου Κατερίνα ,Κουρτεσιώτη Ελένη , Λυρίτση Βασιλική ,Μαλαγράκη Αικατερίνη, Κούκα Ιωάννα . Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 48  αθλητές-τριες και γονείς θα παραβρεθούν  στους  παραπάνω αγώνες από Καρπενήσι ,Θεσσαλονίκη & Καρδίτσα .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας.