26/04/2024

Το Gerontis Fighters στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου πανελλήνιου πρωταθλήματος Ταεκβοντο ITF, όπου για ακόμη μια φορά οι Gerontis fighters έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σειρά έχει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο όπου θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας τον ερχόμενο Απρίλιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Με την σωστή καθοδήγηση των παιδιών από τον προπονητή τους κ. Γεροντή Ιωάννη, κατάφεραν να πάρουν και αυτό το έτος τα σκήπτρα της επιτυχίας.  Συγκεκριμένα ο μόνος έφηβος αθλητής που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη με την εθνική μας ομάδα, είναι ο Τζανίδης Ανδρέας διαγωνιζόμενος στα tul εφήβων 3 Dan.

Ο Αντρέας μετά από σωστή καθοδήγηση κατέκτησε την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δίνοντας του η ευκαιρία να εκπροσωπήσει για ακόμη μια φορά το νησί μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο κ. Γεροντής δήλωσε σχετικά:

«Είναι τιμή μου να έχω δίπλα μου άξιους αθλητές όπως τον Αντρέα. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που και αυτό το έτος επιβραβεύτηκαν οι κόποι μας. Μετά την πρόκριση του πραγματοποιεί εντατικές προπονήσεις για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Επίσης νιώθω υπερηφάνεια βλέποντας τον Αντρέα και παιδιά μας σαν τον Αντρέα να διαπρέπουν όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο αλλά σε Πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχουν στις μέρες μας πολλοί αθλητές με παροδικές διακρίσεις τις οποίες συνήθως κατακτούν  λόγω συγκυριών. Το δύσκολο είναι να ανέβεις στην κορυφή και να παραμείνεις εκεί.

Για αυτό η χαρά μου είναι διπλή που για ακόμη μία χρονιά οι Gerontis  fighters θα είναι οι μοναδικοί που θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo». 

Επίσης μαζί με τον Ανδρέα θα λάβουν μέρος με την εθνική ομάδα δύο βετεράνοι αθλητές των Gerontis fighters. Ο λόγος για τον Γραφανάκη  Ευστάθιο και τον Πυνηρτζή Γεώργιο.

Η προετοιμασία τους είναι σκληρή. Δουλεύουν πολύ ξεπερνώντας τα όρια και τις αντοχές τους για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι τρεις αθλητές των Gerontis fighters   θα έχουν τη μεγάλη τιμή αλλά και τη μεγάλη ευθύνη να φορέσουν το εθνόσημο δίνοντας το καλύτερό τους εαυτό , για να έχει και φέτος η χώρα μας τη θέση που της αξίζει στον πίνακα γενικής κατάταξης.

Γιατί όπως στη ζωή έτσι και στον πρωταθλητισμό όταν πετυχαίνεις το στόχο σου, η δύσκολη πορεία για να φτάσεις ψηλά αποτελεί πλέον παρελθόν. Καλή επιτυχία σε όλους!