20/04/2024

Τα μάζεψαν όλα τα… μετάλλια και έφυγαν από το «Zikos Team»

Ανακοίνωσε εξέδωσε το «Zikos Team» του Βασίλη Ζήκου όσον αφορά τις επιτυχίες των αθλητών της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν το περασμένο σαββατοκύριακο. 

Η επίσημη τοποθέτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Σαββατοκύριακο ο δυναμικός σύλλογος από τα Γιάννενα συμμετείχε ταυτόχρονα σε 2 Διεθνή πρωταθλήματα, στο Διεθνές πρωτάθλημα στα Τίρανα της Αλβανίας με την επωνυμία «International Taekwondo Tournament Tirana Trophy» με συμμετοχή αθλητών από 6 χώρες και 400 αθλητές.Η Zikos Team κατάφερε με 7 αθλητές να κατακτήσει 6 μετάλλια!

Χρυσά: Κίτσιου Σπυριδούλα
Αργυρά: Κατσούκης Απόστολος
Χάλκινα: 
Λύγκουρης Κων/νος,Αγγελής Κων/νος

και στο τεχνικό:

Αργυρό: Παππά Τάνια
Χάλκινο: Τσίτου Άρτεμις

Στο τέλος η αθλήτρια Κίτσιου Σπυριδούλα ανακηρύχθηκε η καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης στις κορασίδες και επιβραβεύτηκε από τους διοργανωτές με Κύπελλο!

Η αποστολή στη Κύπρο γέμισε από εμπειρίες αφού ο πρωταθλητής Τζίμας Ιωάννης αγωνίστηκε στην ολυμπιακή κατηγορία -58 ανδρών και κατέκτησε την 5η θέση χάνοντας στον «χρυσό πόντο» στον αγώνα μεταλλίου, και η πρωταθλήτρια Τσιανέλη Καλυψώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον «χρυσό πόντο» στο διεθνές πρωτάθλημα της Κύπρου κάνοντας και οι 2 πολυ αξιόλογες παρουσίες!! Επόμενος στόχος του συλλόγου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων στη Χαλκίδα στις 4-5 Νοεμβρίου!»