26/04/2024

Στο «SOFIA Οpen International Tournament» το ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ TEAM

Ανακοίνωση

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το  Sofia Open   International Tournament Taekwondo  στην Σόφια το Σαββατοκύριακο   21 & 22 Μαρτίου 2015 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο «Festivalna» Sprots hall και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 1000 αθλητές-τριες από 17 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and SpaEvexia θα συμμετάσχουν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας με τους παρακάτω αθλητές-τριες :  Χαντζιάρα Ευτυχία ,Ντηλιάς Νικόλαος , Μαλαγράκη Αικατερίνη, Κούκα Ιωάννα , Βαρυτίμου  Κατερίνα & Σίμου Μαρία . Με πρωτοβουλία  του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή θα ξεκινήσει  σήμερα το πρωί 7 ώρα, όπου αθλητές-τριες  από Αθήνα ,Πάρο, Μύκονο ,Τρίκαλα ,Θεσσαλονίκη, Βόλο & Καρδίτσα θα ταξιδέψουν όλοι μαζί για την στην Σόφια η αποστολή θα ξεκινήσει από το Γυμναστήριο ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ  . Στην αποστολή θα συμμετάσχει και δυο πρωταθλήτριες Κορέας LIM EUNJI & KIM MYONG  που βρίσκονται στην Ελλάδα  και κάνουν προετοιμασία με  την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου .

Ένας διακεκριμένος αθλητής του νομού μας που είναι φοιτητής  πλέον στο National Sports Academy στην Σόφια στην ειδικότητα Ταεκβοντό  ο Κουκουλέτσος Κων/νος θα βοηθήσει στην τη αγωνιστική ομάδα του γυμναστηρίου καθώς και την αποστολή της ομάδας  στην Σόφια .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 50  αθλητές-τριες και γονείς θα παραβρεθούνε  στους  παραπάνω αγώνες.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας .

koukouletsos sofia