23/04/2024

Στο Baby Cup ο Α.Σ Έδεσσας

Στη πόλη της Κοζάνης παραβρέθηκαν οι μικροί αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας και συγκεκριμένα για να αγωνιστούν στο 7ο Baby Cup υπό τη διοργάνωση της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μια υπέροχη γιορτή με τη συμμετοχή 1000 αθλητών, γεννηθέντες από το 2013 έως και το 2006, άρτια διοργάνωση με σεβασμό στους μικρούς και μεγάλους φίλους που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης.

Η ομάδα του Α.Σ. Έδεσσας απαρτίζονταν από 27 μικρούς αθλητές που άφησαν έκπληκτους τους γονείς με τις αθλητικές τους ικανότητες, την ομαδικότητα αλλά και την αυτονομία τους από αυτές τις τρυφερές ηλικίες και τη συνοδεία των προπονητριών τους Μπιρόζη Ιορδάνα και Μπιρόζη Σωτηρία.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

2013: Γιάντσης Νικόλαος, Στουγιαννίδης Στράτος

2012: Καραπαναγιωτίδης Νικόλας, Ούρδα Έλλη, Πασαλημανιώτης Αντώνης

2011:  Αμπατζή Μαρία, Άϊκος Γιώργος, Κουτής Κωνσταντίνος, Ίνδος Νικόλας, Καραμούτας Δημήτριος, Παπαθεοδώρου Βιβή, Γάγλη Ιωάννα, Λυσίτσκας Κωνσταντίνος, Καραπαναγιωτίδης Παναγιώτης, Κυρμίζογλου Μιχάλης

2010: Κατικαρίδου Νένα, Γεωργιάδου Φωτεινή, Γκιώργκης Νικόλαος, Κυριακουλάκος Στάθης, Τσακίρης Νικόλαος, Στουγιαννίδης Γιάννης

2009: Μπουτκάρη Λουκία, Σαρνάζης Μιχάλης,

2008: Κούκου Δανάη, Λυσίτσκας Μιχάλης, Μπογόιτση Θωμαή

2007: Ηλία Ραφαέλλα

Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν σε 2 αγώνες άνευ νικητή και έλαβαν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους όπως και στους μεγαλύτερους αθλητές της ομάδας που παραβρέθηκαν εκεί για τη σημαντική βοήθεια τους Δαλκαράνη Δημήτρη και Μαλίγκα Έλενα.

Η προετοιμασία  συνεχίζεται στα κόκκινα ενόψει του 2ο Προκριματικού Πρωταθλήματος της ΕΤΑΒΕ στις 19-20-21 Απριλίου  και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών στις 4-5 Μαΐου».