28/03/2024

Στο «3rd SOFIA Οpen International Tournament Taekwondo» το Koukouletsos Team

Ανακοίνωση

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το Sofia Open International Tournament Taekwondo στην Σόφια το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο της National Sports Academy και με ώρα έναρξης των αγώνων στις 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Πανπαίδων –Πανκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων , και κάτοχοι (5 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 600 αθλητές-τριες από 10 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience andSpa Evexia θα συμμετάσχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας με τους παρακάτω αθλητές-τριες : Χαντζιαρα Έφη ,Βαρυτίμου Κατερίνα ,Ντηλιάς Νικόλαος Κολοβός Χάρης , Κουρτεσιώτη Ελένη , Λυρίτση Βασιλική & Σίμου Μαρία .Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 40 αθλητές-τριες και γονείς θα παραβρεθούν στους παραπάνω αγώνες.

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουνε τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας .