26/04/2024

Στο 2ο θερινό σχολείο προπονητών Ταεκβοντό στην Αρχαία Ολυμπία ο Βάϊος Κουκουλέτσος

Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά το 2ο  Θερινό Σχολείο Προπονητών (WTF) ,από τις 4-7 Αυγούστου 2016 ,προσελκύοντας περίπου 150 προπονητές από όλη την Ελλάδα.Aναλυτικά:

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Προπονητών Ταεκβοντό με συνεργασία της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) και υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) και της ΕΘΝΟΑ πραγματοποιεί ένα τριήμερο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου που έγινε θεσμός .                                                         Στόχος του σχολείου είναι η ο εμπλουτισμός των γνώσεων των προπονητών του Ολυμπιακού Ταεκβοντό από  καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων του πανεπιστημίου Πελοποννήσου .

Είναι σημαντικό σε αυτό το σχολείο γιατί  προσφέρεται γνώση αλλά και ευκαιρίες αλληλεπίδρασης ανταλλαγής απόψεων ,επικοινωνίας και επαφής των μελλών προπονητών του Ταεκβοντό . Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσος Βάϊος θα συμμετάσχει σε στο θερινό σχολείο μαζί με τους μαθητές του Αθλητικού Αγωνιστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας κ. Πασπαλάρης Αθανάσιος προπονητής στο Χαμόγελο του παιδιού , Σειρανίδης  Ιωάννης  προπονητής στον Σύλλογο Ευπυρίδαι   & Σδόγγο Φώτη καθηγ, φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ταεκβοντό που τώρα είναι αξιόλογοι  Προπονητές & Διαιτητές .

kakareli