20/04/2024

Στο 1ο «Baby Cup» Ταεκβοντό θα συμμετάσχει η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου Καρδίτσας

Δελτίο Τύπου Taekwondo Καρδίτσας

Με επιτυχία έγινε κοινή αγωνιστική προπόνηση Ταεκβοντό των δυο Συλλόγων Καρδίτσας & Λάρισας το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨.

Η προπόνηση ξεκίνησε 11.00-13.00 π.μ. και αφορούσε τα τμήματα υποδομής των συλλόγων παμπαίδων –πανγκορασίδων & παίδων –κορασίδων .

Στόχος της προπόνησης είναι η ανάπτυξη του νέου Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό στις μικρότερες ηλικίες όπου θα μας εκπροσωπήσουνε σε διάφορα φιλικά και επίσημα πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό .
Την προπόνηση επιμελήθηκαν ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ 7 Ντάν μαζί με τους δυο πρωταθλητές Κορέας YUN JAEHWAN & SONG MINSEOK όπου είναι εδώ και μια εβδομάδα στην Ελλάδα και θα παρευρίσκονται μέχρι τέλος Ιουλίου στην Καρδίτσα με στόχο την προετοιμασία των διακεκριμένων αθλητών- τριών από όλη την Ελλάδα .

Το πρώτο φιλικό τεστ αγωνιστικής εμπειρίας θα κάνουν οι μικροί αθλητές-τριες την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στον Αμπελώνα Λάρισας όπου ο τοπικός Σύλλογος διοργανώνει το 1ο Baby Cup.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ μαζί με τους κορεάτες πρωταθλητές θα συνοδεύσουν τα παιδιά σε αυτή την όμορφη γιορτή του Ταεκβοντό. Το Δ.Σ. συγχαίρει τον προπονητή του Συλλόγου για την ποιοτική δουλειά που προσφέρει εδώ και χρόνια στον νομό μας και στην πόλη της Καρδίτσας και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις των αθλητών-τριών κάθε χρόνο & ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο φυτώριο του Συλλόγου που θα αποτελέσει την νέα αγωνιστική ομάδα .