19/04/2024

Στο 1ο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντό οι αθλητές του Αθλ. Αγων. Συλ. Ταεκβοντό Καρδίτσας

Με απόφαση της 2 ης πράξης/15-01-2016 της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων ( Κ.Ο.Ε.Σ.Α. ) για την έκδοση προκήρυξης Πανελλήνιων Αγώνων Ταεκβοντό Λυκείων σχ. Έτους 2015 – 2016. 2. Η υπ’ αριθμ. 9283/Δ5/20-1-2015 (ΦΕΚ 143/τ.Β΄/22-1-2015) Υπουργική Απόφαση με θέμα «Αθλητικές Δραστηριότητες σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Κ.Ο.Ε.Σ.Α. ).

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι τους Πανελλήνιους Αγώνες Ταεκβοντό μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας για το σχολικό έτος 2015-2016. H ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 13 Απριλίου 2016 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού – Αρτάκης & Ελλησπόντου).

Αναθέτει τη διοργάνωση του Πανελλήνιων Αγώνων Ταεκβοντό Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας για το σχολικό έτος 2015-2016, στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Ο.Ε.Σ.Α.) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.).

aikt

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.), ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου και να διαθέτουν αθλητικό δελτίο σε ισχύ της ΕΛ.Ο.Τ.. Στους αγώνες μετέχουν μαθητές/τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998, 1999, 2000 & (2001 με την προϋπόθεση να φοιτά στην Α΄ Λυκείου), κάτοχοι 2ο ΚΟΥΠ και άνω (κόκκινη ζώνη και άνω) και εφόσον ο αριθμός των απουσιών τους δεν υπερβαίνει ( δικαιολογημένες και μη): α) τις 114 για τα Ημερήσια Γενικά Λύκεια β) τις 164 για τα ΕΠΑ.Λ. γ) τις 130 για τα Εσπερινά Λύκεια.

Ο Αθλητικός  Αγωνιστικός  Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο σχολικό Λυκείων  πρωτάθλημα   με τους διακεκριμένους αθλητές ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ & ΜΑΛΑΓΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  που είναι μαθητές του 1 ο Λυκείου Καρδίτσας .

Ο προπονητής τους Κουκουλέτσος Βάϊος θα συνοδεύσει και θα κοτσάρει τους αθλητές του στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα και είναι μεγάλη τιμή για την πόλη της Καρδίτσας και του σχολείου τους που θα εκπροσωπήσουν η μοναδικοί αθλητές από το νομό μας ανάμεσα σε 520 άτομα συμμετέχοντες  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντό.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και η Δ/νση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ καθώς και η Δ/νση του 1ου  Λυκείου Καρδίτσας τους εύχονται καλή επιτυχία.