25/04/2024

Στο 1ο Διεθνές Ταεκβοντό Τεχνικό Πρωτάθλημα (ΠΟΥΜΣΕ) 2016 η Λυρίτση Βασιλική

Υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.) & της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ταεκβοντό  η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος διοργανώνει το 1ο Διεθνές τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό πούμσε 2016 & σεμινάριο πούμσε. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα έναρξης 9:00π.μ.  στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων.Δικαίωμα συμμετοχής έχουνε οι αθλητές και αθλήτριες εγγεγραμμένοι/ες στους Συλλόγους-μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει στο τεχνικό  πρωτάθλημα πούμσε με την αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική που θα αγωνισθεί από το 1-7  πούμσε  στην κατηγ. 11-12 χρονών.

Μετά από καλή προετοιμασία με τον προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βάϊο και με την διεθνής αθλήτρια  Γκίκα Μαρία η αθλήτρια θα προσπαθήσει για το καλύτερο για μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει μια καλή θέση στο βάθρο.Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη αθλήτρια από τον νομό μας και της πόλης της Καρδίτσας  που θα συμμετάσχει σε πρωτάθλημα τεχνικό πούμσε.

Το Δ. Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια και τον προπονητή της στο 1ο  Διανθές  Ταεκβντό πρωτάθλημα  πούμσε 2016.