29/03/2024

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo WT Η Τόλμη Κιλκίς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τόλμης Κιλκίς.


Αναλυτικά: «Με δυο αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo WT προηγούμενο μήνα στην περιοχή Marina D’Or στην Ισπανία στις κατηγορίες Cadet ( παίδων ), και Junior ( εφήβων ). Αυτή η κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη γίνεται μια φορά τον χρόνο.

Δικαίωμα για να συμμετάσχεις ήταν η διάκριση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με βαθμολογία και από διοργανώσεις ETU όπως Presidents Cup, Πανευρωπαϊκό των Clubs και Multieuropean Games.

Εισιτήριο για αυτή την άψογη διοργάνωση πήραν ο Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης στην κατηγορία Cadet έως 65 κιλά. Στην οκτάδα, αλλά οι δυο παρατηρήσεις του στέρησαν τη θέση ως  5ος και το δικαίωμα της διεκδίκησης για καλύτερη θέση. Παπουτσής Αθανάσιος junior έως 68 κιλά , αγωνίστηκε σε μια  πολύ δύσκολη κατηγορία των 68 κιλών, αλλά παρά τη μεγάλη προσπάθεια η εμπειρία του αντιπάλου και η ηλικία μας στέρησαν την πρόκριση.

Όλες οι αγωνιστικές αναμετρήσεις όποιου επιπέδου είναι σημαντικές αναβαθμίζοντας το επίπεδο του κάθε αθλητή-ριας για αναμετρήσεις Ευρώπης και παγκόσμιες.

Ήταν μεγάλη τιμή που αγωνιστήκαμε ως Εθνική Ελλάδος ( Greece National Team ), τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα.

Συγχαρητήρια έδωσαν στην ομάδα για την εξαιρετική εμφάνιση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή, καθώς και Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης ευχόμενοι καλή συνέχεια στις όποιου επιπέδου διοργανώσεις ακολουθούν«.